EKTE OPPLEVELSER! 

Byrkjedalstunet

neste sak

På Byrkjedalstunet står den jordnære, ekte opplevelsen i sentrum – bygget på norske mat- og bygningstradisjoner. Og med litt barnlig fantasi kan besøket bli som et norsk folkeeventyr. 

Kulinarisk familieferie i vakker natur

Restauranten på Byrkjedalstunet var opprinnelig et ysteri og er dekorert med gjenstander og antikviteter fra midten av 1800-tallet. Både bondekost og selskapsretter står på menyen, tilberedt av lokale råvarer. Byrkjedalstunet har blitt kåret til «årets spisested langs veien», mottatt Rogaland reiselivs produktpris og er regionsvinner av Ganefart.

Etter en natt i et særegent rom på Byrkjedalstunet våkner dere midt i Rogalands flotteste natur. Et glimrende utgangspunkt for fine naturopplevelser til for eksempel Lysefjorden, Preikestolen, Kjerag, Månafossen, Gloppedalsura og de nydelige Jærstrendene.

Lysstøperi, dyr og troll 

La barna dyppe og farge sine egne lys i lysstøperiet. Boltre dere på 1 100 kvadratmeter med interiør­varer, kortreist mat, et helårs juleloft og massevis av egenproduserte lys.

Innerst i interiørbutikken, i fjellhallen som er bygget inn i grunnfjellet, kan du trygt møte både ulv, bjørn, gaupe og elg, i den store samlingen av ut­stoppede dyr. På setertunet finnes dess­uten tusser og troll! Utskårne tre­figurer som forteller gammel, norsk kulturhistorie. Hvor mange troll kan dere finne?

Høydepunkter

  • Dypp ditt eget lys 
  • Hvor mange troll og trefigurer kan du finne?
  • Rebusløype på Setertunet
  • Ta en «selfie» med de norske villdyrene

Passer for:
Familier med barn fra 2–12 år

Mat:
Norsk lokal bondekost og nystekte brød og boller

Overnatting:
Ta kontakt for ledige familierom, inkl. frokost 

Åpningstider:
For åpningstider og mer informasjon se
www.byrkjedalstunet.no

Parkering:
Gratis P-plass

Adresse:
Hunnedalsvegen 3231, 4335 Dirdal.
Følg E39 til Ålgård,
ta av på R45 mot Sirdal.
50 min med bil fra Stavanger
40 min med bil fra Sandnes

Telefon:
51 61 29 00

E-post:
post@byrkjedalstunet.no

Mer informasjon:
byrkjedalstunet.no

Barnas Superpakke
Badeperler