Boltre dere i – vikinghistorie – fjelltopper – fjorder – bygater – strandskvulp – utstillinger – karuseller … og alt det andre Rogaland kan by på!

Ja, vi elsker Rogaland. Det er et Norge i mini­atyr. Preikestolen og Kongeparken er noen av våre mest kjente attraksjoner, og venter på deg sammen med Norges vakreste strender, spektakulære fjorder med steile fjell, enga­sjerende museer, historiske viking­steder og en haug med fornøyelige aktiviteter for hele familien.

PERFEKT FOR små og store

Rogaland er det perfekte stedet for familie­ferier året rundt. Her er det korte avstander. Et godt tips er en rundtur gjennom fylket. Start gjerne i Stavanger, den største byen i regionen. Her finner dere spennende museer og gøyale lekeplasser. På veien mot Kongeparken, som er en av landets største fornøyelsesparker, kan dere besøke Jærmuseets mange opplevelsessentre eller gårder. Videre kan dere ta turen langs RV 13 gjennom idylliske Ryfylke, og få ekte vikingopplevelser ut mot kysten til Haugalandet. 

BRUK MAGASINET HELE ÅRET

Ta vare på magasinet. Ha det i stua, på hytta, i bilen – og ta det med på ferie. Og husk at den digitale versjonen alltid er tilgjengelig og oppdatert på barnasrogaland.no. Barnas Rogaland gir inspirasjon og informasjon om hva dere kan finne på. Vi presenterer masser av barne- og familievennlige opplevelser i Rogaland – fra aktivitetsparker og opplevelsessentre, til gratis opplevelser i byen og på landet. Her får dere også gode turtips og oversikt over hvor dere kan få dere en urban dukkert.

På Facebook-siden vår deler vi oppdaterte tips om opplevelser og turer.

Ansvarlig utgiver:
Prosjekt Barnas Rogaland

Partnere:
Kongeparken, Jærmuseet,
Norsk Oljemuseum, Arkeologisk museum, Museum Stavanger, Norwegian Outlet, Rush trampolinepark, Skogsprett, Rødne, Byrkjedalstunet, Air by Bolder, Boretunet, Region Stavanger, Reisemål Ryfylke og Visit Haugesund.

Publiseringsbyrå og redaksjon: Impress Publisering AS

Annonsesalg:
Salgsforum
51 31 57 00
post@salgs-forum.no

ForsideIllustrasjon:
Impress Publisering AS

Andre illustrasjoner:
Freepik.com, shutterstock.com 

Trykk:
Ålgård Offset

Opplag:
200 000

Distribusjon:
Rogaland, Hordaland,
Telemark og Agder

Distributør:
Schibsted Distribusjon

nok et annerledes år
DANS & VINN