SkogSprett

klatrepark

neste sak

Skogsprett er stedet for alle som elsker klatring og aktiviteter som gir sus i magen, store glis og høye hyl! Alt dette finner dere idyllisk plassert innerst i Melsheia, kun 10 minutter unna Sandnes sentrum.

Her er aktiviteter som passer hele familien. Den toppmoderne klatreparken har 5 løyper i ulike nivå, 12 ziplines og hele 72 klatreelementer. Klatreparken passer for alle over 120 cm. Skog-sprett sine dyktige og sertifiserte klatreinstruktører er alltid på plass med et smil for å gjøre opplevelsen unik. 

Nettparken er en perfekt familieaktivitet for de litt mindre. Se for deg en høytsvevende lekeplass omringet av nett, lekeballer, sklier og tunneller – alt dette opptil 12 meter over bakken. Denne aktiviteten er like morsom om du er liten eller stor.   

Advarsel: Gangsperre i lattermuskelen kan forekomme! 


Parken tilbyr også Stand up paddle board-kurs (SUP) mellom mai og september. En VANNvittig morsom aktivitet som passer perfekt for eventyrlystne familier med barn over 120cm.

Rogalands arboret

Nær klatreparken ligger Rogaland Arboret. Sett av tid til en vandretur i samlingen av spennende busker og trær fra hele verden. Følg veier og stier – utforsk Magnoliahagen, Rhododendrondalen og alle de andre eksotiske plantefeltene.

Foto:  Unn Iren Thorsen

Passer for:
Alle

Tidsbruk:
2-4 timer

Mat:
Kiosk og piknik-område

Adresse:
Melsheiveien 131, 4308 Sandnes

Åpningstider, priser og mer informasjon: 
www.skogsprett.no


Fjordcruice-Bingo
Air by Bolder