Er du klar for en HOPP­LEVELSE? 

Rush trampolinepark

neste sak

På Forus, midt mellom Stavanger og Sandnes, finner du et eldorado av trampoliner. Her kan store og små sprette og få en opplevelse helt uten­om det vanlige.

På Forus, midt mellom Stavanger og Sandnes, finner du et eldorado av trampoliner. I Rush trampolinepark kan store og små sprette og få en opplevelse helt uten­om det vanlige.

Lær nye triks og land mykt i skumgropen, eller forsøk å unngå den roterende armen som vil ta deg i Wipeout. Med klatrevegg, dodgeballbane, hin­derløype og laserbane tilbyr trampolineparken utford­ringer for hele familien, uansett ferdighetsnivå. 

Fra 09.00–10.00 hver lørdag og søndag, er hele parken reservert for de minste. Alle barn mellom 0 til 6 år er da velkomne, og de kan ta med seg én voksen – helt gratis. I ordinær åpningstid er aldersgrensen 4 år. 

På onsdagskvelden, og andre utvalgte dager, kjøres full discostreamting i parken. Med kul musikk, lysshow, selv­lysende ansikts­maling og glowsticks, blir det kanskje Norges kuleste party? Verdt et besøk!


!Det kan være lurt å forhåndsbestille på nettsiden. Alle under 18 år må ha egenerklæring signert av foresatte, dette kan gjøres på nettet eller ved oppmøte.
TIPS TIL BESØKET

Ta på tøy som et lett å bevege seg i – selv om du egentlig har planlagt å se på at barna hopper. Parken har gode fasiliteter med kafé, gratis internett og messanin med god utsikt over hele parken.

Sjekk ut Rush Trampolinepark Stavanger på Facebook for kule arrangementer og mer informasjon.

Passer for:
Alle over 4 år. Lørdag og søndag fra 9 til 10 er hele parken reservert for de minste, fra 0 til 6 år

Mat:
Kafé med enkel servering 

Åpningstider:
Mandag–torsdag kl.14–21
Fredag kl. 12–21
Lørdag kl. 09–21
Søndag kl. 09–20
Åpent fra kl. 10–20 i alle skoleferier

Parkering:
Gratis

Adresse:
Lagerveien 13, 4033 Stavanger

Telefon:
51 31 74 00 

E-post:
stavanger@rushtrampoline­park.no 

Mer informasjon:
rushtrampolinepark.no

Norwegian Outlet
Fjordcruice-Bingo