FAMILIE­VENNLIG SHOPPING-DESTINASJON

Norwegian Outlet

neste sak

NORWEGIAN OUTLET ER EN DESTINASJON FOR HELE FAMILIEN: KOS DERE SAMMEN
– BÅDE INNE OG UTE I ET FRODIG SENTRUM!

Norwegian Outlet på Ålgård feirer i år 5-årsjubileum, og har vokst frem som en populær møte- og handleplass for både fastboende og turister. Merkevarebyen ligger på et sted som har gjennomgått en stor forvandling de seneste årene: Et nedlagt industriområde har gjenoppstått som idyllisk småbysentrum med nytt torg, kanalpark med badestrand og gangsti langs elva. Her er det tilrettelagt for alle aldersgrupper, og spesielt for barna – både i outleten og utenfor.


Rabatt på alt – alltid

Norwegian Outlet har en rekke kjente merker i sine egne butikker. Der tilbys produkter fra årets sesong, neste års vareprøver, egne outlet-produkter og varer fra fjoråret. Og det kjekkeste – det er 30–70 % rabatt på alt, alltid. Her kan dere rigge familien klar til aktiviteter i all slags vær.

– Home &Cook har det du trenger til både turer og skolestart, og gode klær og tilbehør finner man på Bergans, Helly Hansen, Norrøna, Gant, Devold, Stormberg, Nike, Adidas og Swix, sier Edel Singh som er Marketing & Retail Manager i Norwegian Outlet.

Kvalitet til både små og store

Den familievennlige merkevarebyen kan i år skilte med enda mer kvalitetsutstyr til både de yngste og ungdommen i huset.

– Vi er utrolig gira fordi vi nå har utvidet sortimentet til barn. Med åpningen av Ecco har vi nå kanongode barnesko, til rabatterte priser. I vår har også Allsport og Tweens slått seg sammen til Allsport & Fashion, og i fashion-delen vil det være et godt utvalg merkeklær til barn og junior, med merker som Levi’s og Boss, sier Edel Singh.

I senteret finner dere også et perfekt område for en liten pause. Kaféen Eat & More er et familievennlig spisested som tilbyr god mat og drikke – enten om det er noe varmt, påsmurt eller softis som frister. Og like ved ligger et gøyalt lekeområde. Et herlig tilbud for både voksne som vil nyte kaffen, og barn som liker å utforske.

Høydepunkter

  • Eget lekeområde
  • Stort utvalg av kvalitetsklær til barn
  • -30-70% rabatt på alt. Alltid
  • Utforsk elveparken like ved

Butikker:
Norrøna, Adidas, Bergans, Nike, Gant, Companys, Home&Cook, Helly Hansen, Høyer, Peak Performance, Stormberg , Le Creuset, Kari Traa, Lee, Devold, Lexington, Follestad, Ecco, 7SLIM, Swix, Swims, Allsport&Fashion

Mat:
Eat & More

Parkering:
Over 500 gratis parkeringsplasser

Åpningstider:
Mandag–fredag kl. 10–20
Lørdag kl. 10–18 

Adresse:
Ole Nielsens vei 13,
4330 Ålgård.
10 minutter fra Sandnes.
20 minutter fra Stavanger. 

Mer informasjon:
Norwegianoutlet.no
Se «Norwegian Outlet Stavanger» på Facebook eller følg @norwegianoutlet­stavanger på Instagram for inspirasjon.

andre museer
Rush Trampolinepark