Hurrrraa! Norges Kuleste Ferie!

BRUMLECAMP

neste sak

Bli med på ferieeventyret hvor du kan ta så mange karuseller du bare orker! 

Du vet hvordan det er når parken stenger, Brumle skal legge seg og det er på tide å dra hjem – mens du slett ikke vil det. Tenk om dere bare kunne bli, gjennom hele kvelden, natten og morgendagen – og kose dere sammen i kongeriket over to hele dager.  

Her skal du få en liten hemmelighet, det er mulig det. Vi snakker ikke om overnatting like ved heller – nei, her kan du faktisk bo midt i Kongeparken. Med Brumle og alle hans venner som nærmeste naboer. Du og familien din mellom bakker og berg, karuseller og alle de andre gøyale attraksjonene! 

Hvor kult er ikke det?! 

Klar, ferdig: Drømmeferie

Løp så fort du kan gjennom fontenene i Vannvittig og hopp ut de siste kreftene i Vestlandets største trampolinenett. Så avslutter du en dag fylt med spenning, liv og røre i fred og ro sammen med Pyjamasbamsen i Pyjamasklubben. Om morgenen er du med på å vekke til liv Gråtassland og den lille grå traktoren Gråtass.  Vet du – alle de morsomme aktivitetene i Gråtassland åpner ekstra tidlig, før parken slår opp portene. 

Vet du ikke hva Glamping er? 

Det er campingliv med luksus – slik som her. Familieteltene i BrumleCamp har teltmadrasser, strøm og oppvarming. Teltene er store, så du slipper å sove oppi storsnorkeren i familien. Madrassene er gode, du våkner frisk og klar til neste dags utforsking. Best av alt: Moroa er rett utenfor teltveggen!

Sov som bamsen Brumle 

I helt nye og magiske BrumleLodge bor du akkurat som Brumle i ditt eget hytte-telt med to soverom, stue, bad og balkong med utsikt over Laksefjord i parken. Hvor ender du opp med å sove i køysengen? Her er det god plass både i toppen og bunnen. 

Alt er klart for å oppleve en kongeferie: Overnatting, mat, to-dagers billetter og aktiviteter utenfor parkens åpningstider er inkludert i opplevelsespakken. Du kan egentlig bare pakke pysj og tannkost – og badetøy. Så er du klar for alle sprell.  Fra morgen til kveld.

Kongeparken
Museer som engasjerer